Friday 15 January 2010
Slayer alwéér uitgesteld
Slecht nieuws voor Slayer fans. De gehele tour die vorig jaar van start moest gaan maar naar maart werd verschoven is voorlopig afgelast. De Nederlandse show zou in 013 plaats vinden maar de Tilburgse zaal heeft nog geen zicht op wanneer de gig nu gehouden gaat worden. To be continued...
PimbolinovichonFriday 15 January 2010 - 14:16:42
Read/Post Comment: 0

Friday 01 January 2010
Wacken Open Air 2010 update
De afgelopen feestdagen hebben de Duitsers een lading namen losgelaten voor de komende editie van Wacken Open Air. Ik heb het zelf niet eens allemaal bij kunnen houden dus hier de totale opsomming van de in 2009 bekend gemaakte acts voor WOA '10.

[ Read the rest ... ]
PimbolinovichonFriday 01 January 2010 - 14:01:51
Read/Post Comment: 0

Tuesday 29 December 2009
Festivalbandjes met GPS chip
Polsbandjes met gps-zenders: het zou het ultieme middel zijn om ongeregeldheden bij grote evenementen te voorkomen. Het Utrechtse bedrijf XL Event heeft, met de rellen in Hoek van Holland van enkele maanden geleden in het achterhoofd, dergelijke polsbandjes ontwikkeld. Het idee is simpel: iemand koopt een kaartje, bij aankomst krijgt diegene een polsbandje met gps waarin tevens de gegevens van de drager worden opgeslagen. De gangen van de bezoeker zijn dan via gps te volgen. "Er is enorm veel interesse getoond van grote topclubs in het betaald voetbal. Ook grote muziekfestivals zien wel wat in de polsbandjes", aldus Albert Wester van XL Event.

[ Read the rest ... ]
PimbolinovichonTuesday 29 December 2009 - 15:11:19
Read/Post Comment: 0

Monday 21 December 2009
Headliners Wacken Open Air 2010 bekend gemaakt
Werd eerst Iron Maiden als headliner voor Wacken Open Air 2010 bekend gemaakt en werd iedereen al gek. Nu zijn er nog drie co-headliners genoemd en wel Mötley Crüe, jaja de Terror Twins naar Duitsland, Alice Cooper én Slayer... op één festival! Tickets vliegen als een gek op Metaltix.com. Wil je dus gaan, wacht geen seconde langer met kaarten bestellen want je zult te laat zijn.
PimbolinovichonMonday 21 December 2009 - 22:00:35
Read/Post Comment: 0

Thursday 10 December 2009
Geen Sonisphere voor Nederland in 2010
Vandaag werden de eerste namen voor de tweede editie van het rondreizende festival Sonisphere bekendgemaakt. De eerste show zal plaatsvinden op 16 juni 2010 in Warschau, Polen. Metallica zal hier optreden samen met Slayer, Anthrax, Mastodon en Behemoth. De Engelse editie van het festival zal worden geheadlined door niemand minder dan Iron Maiden en Rammstein. Verder zullen ook Mötley Crüe, Alice Cooper, Iggy & The Stooges, Slayer, The Cult en Anthrax hun opwachting maken. Deze editie zal plaatsvinden van 30 juli tot en met 1 augustus 2010. Er zullen de komende week nog meer Sonisphere shows bekend worden gemaakt. Tot nu toe zijn er elf plaatsen bekend waar het festival een show neer zal zetten. Hier zit Nederland helaas niet bij.
PimbolinovichonThursday 10 December 2009 - 11:01:19
Read/Post Comment: 0

Monday 07 December 2009
200x Morning wordt gevierd in Ernesto’s Sittard!
Morning zal op vrijdag 11 december haar 200e optreden geven in Ernesto’s te Sittard. De female fronted metalband uit het zuiden van Nederland zal vanwege dit feestelijke feit een extra lange set spelen met nummers van beide albums en met een aantal speciale gastmuzikanten.

[ Read the rest ... ]
PimbolinovichonMonday 07 December 2009 - 16:37:36
Read/Post Comment: 0

Monday 16 November 2009
Mayhem vast voor sloop hotelkamer Tilburg
In Tilburg zijn zeven leden en twee crewleden van de Noorse black metalband Mayhem opgepakt. Na hun verblijf in een hotelkamer bleek de inboedel compleet vernield. Een medewerker van Hotel Central ontdekte de puinhoop vanochtend. Er waren planten op straat gegooid, spiegels en een wastafel vernield, lamellen kapotgetrokken en ook de bedden en de tv waren vernield. De muren van de kamer zaten vol met vlekken. Er is voor ongeveer vijfduizend euro schade aangericht. De bandleden en de crewleden van Mayhem blijven vastzitten tot de schadevergoeding is geregeld.
PimbolinovichonMonday 16 November 2009 - 16:23:04
Read/Post Comment: 1

REVIEW :: State:Chaos & Sinister - Fenix, Sittard
p het moment dat ik las dat Sinister naar Limburg zou komen begon het toch wel wat te kriebelen. Een lekkere pot ouderwets beuken. Heerlijk, hier moet ik dus bij zijn. Normaal begin ik meestal te vertellen hoe het komt dat ik te laat in een zaal aankom, dit keer was dat niet het geval. Ik was netjes op tijd binnen. Dus om toch iets te vertellen te hebben is het programma maar gewoon een uur eerder van start gegaan met als gevolg dat ik alsnog de eerste band, Warfield Within, heb moeten missen.

[ Read the rest ... ]
PimbolinovichonMonday 16 November 2009 - 12:01:04
Read/Post Comment: 0

Go to page       >>  
Alles op deze website draagt © ME Metalhour 2007 - 2012.
Zonder toestemming mag er niks van deze pagina voor potentiële commercie gebruikt worden.
ME Metalhour is niet aansprakelijk te stellen voor acties van bezoekers. ('Notice & Takedown' policy)

Deze site is gesloten. Pim Hofman